Futbol

Türk futbolu masaya yatırılıyor

26 Aralık 2013 Perşembe 10:43 - Son Güncelleme 26 Aralık 2013 Perşembe 12:10

Terim, profesyonel liglerde görev yapan teknik adamlarda Antalya'da buluşacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre; Türkiye Futbol Direktörlüğü tarafından, yürütülmekte olan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunmak ve tüm seviyelerde görev yapan teknik adamların yaşadıkları sorunlar ile çözüm önerilerini paylaşmak üzere, 8-10 Ocak 2014 tarihleri arasında Antalya'da bir dizi toplantı düzenlenecek. Terim, ilk olarak 8 Ocak 2014 tarihinde Spor Toto Süper Lig takımlarının teknik sorumlularıyla toplantı yapacak.

Açıklamada, Türkiye Futbol Direktörlüğü'nde teknik, idari ve bilimsel konularda görev alan yetkililerin de katılacağı toplantılarda, Spor Toto Süper Lig'de görev yapan 18, PTT 1. Lig'den 19, Spor Toto 2 ve 3. Lig'den ise 90 teknik adamın yanı sıra Coca-Cola Elit Akademi Ligi'nde görev yapan akademi direktörlerinin, Fatih Terim ile ayrı gruplar halinde bir araya gelerek, Türk futbolunun geleceğine yön verecek konuları tartışacağı, görüş ve önerilerini paylaşma fırsatı bulacakları kaydedildi.

Terim'in Antalya'da bulunduğu sürede, ayrıca yeni bir uygulama şeklinde düzenli olarak belli dönemlerde yapılacak olan PTT 1. Lig Karması ile Spor Toto 2. Lig Karması müsabakalarını da takip ederek, milli takımlara yeni yetenekler kazandırmayla ilgili çalışmalara da yön vereceği bildirildi.

Sıradaki Haber
U18 aday kadrosu açıklandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz