Futbol

Türkiye - Bosna-Hersek maçı TRT1'de

08 Ekim 2018 Pazartesi 16:24 - Son Güncelleme 08 Ekim 2018 Pazartesi 17:18

Milli heyecan TRT'de yaşanacak. A Milli Futbol Takımımızın, Bosna-Hersek ile 11 Ekim Perşembe günü Rize'de oynayacağı hazırlık maçı TRT1'den canlı yayınlanacak. 

Bosna-Hersek maçının hazırlıklarını iki gün boyunca Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sürdürecek olan A Milli Takım, 10 Ekim'de Rize'ye geçecek ve mücadele öncesindeki son çalışmasını da aynı gün saat 20.15'te karşılaşmanın oynanacağı Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda yapacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcunun 10 Ekim'deki antrenman öncesinde düzenleyeceği basın toplantısı ise saat 19.45'te başlayacak.

Türkiye ile Bosna-Hersek arasında 11 Ekim'de oynanacak özel maç saat 20.30'da başlayacak ve TRT1'den naklen yayınlanacak. Mücadenin maç önü ile maç sonrasındaki tüm ayrınları ise TRTSPOR ve trtspor.com.tr'de olacak.

A Milli Takım, Rusya ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşması için 12 Ekim Cuma günü Rize'den Soçi kentine seyahat edecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, ertesi gün bir futbolcusuyla birlikte saat 18.30'da idman öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, Rusya'daki tek çalışmasını ise 19.00'da Fişt Olimpiyat Stadyumu'nda yapacak.

Rusya ile Türkiye'yi karşı karşıya getirecek UEFA Uluslar Ligi müsabakası, 14 Ekim Pazar günü saat 19.00'da başlayacak ve TRT1'den canlı yayınlanacak.

A Milli Takım kafilesi, Rusya maçının hemen ardından İstanbul'a dönecek. 

Sıradaki Haber
Aday kadro İstanbul'da toplanıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz