Futbol

Türkiye ve Fransa ikizleri paylaştı

18 Nisan 2019 Perşembe 19:23 - Son Güncelleme 18 Nisan 2019 Perşembe 22:14

Türk ve Fransız genç milli futbol takımlarının maçı ilginç bir buluşmaya sahne oldu. Mücadelede ikiz kardeşler Melih ve Semih rakip milli takımlar için ter döktü.

Biri Türk, diğeri Fransız forması ile sahada. Ama onları diğer rakip futbolculardan ayıran bir ortak noktaları var.

Türkiye ile Fransa genç milli takımları hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleye ikiz kardeşlerlerin birbirine rakip olması damgasını vurdu. Melih Altıkulaç ile Semih Altıkulaç adlı ikiz kardeşler milli maçta birbirine rakip oldu.

Tek yumurta ikizi olan ve 4 yaşından beri futbol oynayan Altıkulaç kardeşler, Fransız ekibi Olimpik Lyon kulübünün genç takımında top koşturuyorlar.

Orta sahada oynayan kardeşlerin başarısı sadece top koşturdukları Lyon takımının değil, Türk ve Fransız Milli Takımlarının da dikkatini çekti. Semih 17 yaş altı genç Türk Milli Takımı'nda ter dökerken, kardeşi Melih ise Fransa forması giyiyor. 

Fransa Milli Takımlar Clairefontaine Kamp Merkezi'nde genç futbolcular, iki hazırlık maçı yaptı. Karşılaşma sonunda kardeşler birbirini tebrik etti.

2002 yılında Fransa’nın Strazburg kentinde dünyaya gelen Melih ve Semih 1 yıl içinde profesyonel futbol hayatlarına başlayacak. Geleceğe sağlam adımlarla yürüyen Altıkulaç kardeşler, birer dünya yıldızı olmayı hedefliyor.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Genç milliler Fransa'da kayıp
Yükleniyor lütfen bekleyiniz