Futbol

Ümit Milliler, Hırvatistan ve Sırbistan'a hazırlanıyor

22 Mart 2021 Pazartesi 12:51 - Son Güncelleme 22 Mart 2021 Pazartesi 12:57  |  Kaynak : AA

Ümit Milli Futbol Takımı, Zagreb'de Hırvatistan ve Alanya'da Sırbistan ile yapılacak hazırlık maçlarının çalışmalarına Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nde başladı.

2023 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nin haziran ayında başlayacak müsabakaları öncesi 26 Mart Cuma günü Zagreb'de Hırvatistan ve 30 Mart Salı günü Alanya'da Sırbistan ile hazırlık maçları oynayacak Ümit Milli Futbol Takımı, Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nde çalışmalara başladı.

Berke: "Oynayan bir kaleci olmak istiyorum"

Milli kaleci Berke Özer, elemelerden önce kendilerini test edecekleri zorlu rakiplerle karşılaşacaklarını ve bunun için en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Genç file bekçisi, Belçika’daki kariyeriyle ilgili soruya, "Son iki sezon benim için çok iyi geçti. Yaklaşık 50 maça çıktım. Çok iyi bir tecrübe kazandım. Kalecilik olarak da karakter olarak da kendimi çok iyi geliştirdiğimi düşünüyorum. Oynayan bir kaleci olmak istiyorum." yanıtını verdi.

Doğucan Haspolat, milli takımın çok iyi oyunculardan oluştuğunu belirterek, şampiyonaya gitmek istediklerini aktardı.

Melih İbrahimoğlu da iki güzel maç oynayacaklarını belirterek, "Genç bir kadromuz var. Başaracağımıza inanıyorum. Bütün takım arkadaşlarım çok istekli." dedi.  

Sıradaki Haber
Tolunay Kafkas: Türk futbolunun çok fazla sorunu var
Yükleniyor lütfen bekleyiniz