Futbol

Ümit Millilerin ara kampı başladı

17 Şubat 2014 Pazartesi 21:33 - Son Güncelleme 17 Şubat 2014 Pazartesi 21:39

Ercan: "Çok kısa da olsa kampın verimli geçeceğini düşünüyoruz" dedi.

Ümit Milli Futbol Takımı'nın 5 Mart Çarşamba günü Yunanistan ile oynayacağı 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri 7. Grup maçı öncesi yapacağı ara kamp başladı.

Dün Wyndham Petek Otel İstanbul'da toplanan milliler, ilk çalışmasını bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı Yan Saha'da gerçekleştirdi.

Yarın yapılacak antrenmanla sona erecek kampı değerlendiren Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalistlerin belli olmasının ardından, bir ara kamp yapma kararı aldıklarını belirtti.

Ercan, Yunanistan maçı öncesinde bir daha toplama fırsatlarının olmadığı için Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de desteğiyle ara kampı düzenlediklerini söyledi.

Liglerinin yoğunluğu nedeniyle yaklaşık 3 aydır Ümit Milli Takım'la çalışamadıklarını aktaran Ercan, "Bu kampta Yunanistan maçında ne oynamak istediğimizi, gruptaki durumumuzu anlatacağız. Çok kısa da olsa kampın verimli geçeceğini düşünüyoruz. Birer antrenmanla oyuncularımızı çok yormadan, kulüplerini de düşünerek kampı bitirip, 5 Mart'taki maçı bekleyeceğiz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
18 Yaş Altı Milli Futbol Takımı kampa girdi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz