Futbol

"Vahşi saldırıyı kınıyoruz"

17 Kasım 2014 Pazartesi 11:25 - Son Güncelleme 17 Kasım 2014 Pazartesi 12:07

TSYD İstanbul Şubesi, TT Arena'da gazetecilere yapılan saldırıyı kınadı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu, Türk Telekom Arena'da dün oynanan Türkiye-Kazakistan milli maçı sonrası özel güvenlik görevlilerinin gazetecilere saldırmasını kınadı.

TSYD İstanbul Şubesi'nden yapılan açıklamada, "Spor basını başta olmak üzere gazetecilere yönelik saldırgan davranışlar pazar gecesi TT Arena'da oynanan Türkiye-Kazakistan maçı sonrası tavan yapmış ve meslektaşlarımız 'sözde' güvenlik görevlilerince darp edilmiştir. Değerli üyemiz Gökhan Kılınçer başta olmak üzere çok sayıda emekçi arkadaşımıza TV kameraları önünde yapılan vahşi saldırıyı kınıyoruz" denildi.

İlk incelemede saldırganlardan bir bölümünün gözaltına alınıp haklarında tutuklama talebi ile işlem yapılmasının bu çirkin olayın karşılıksız kalmadığının göstergesi olduğu belirtilen açıklamada, "Emekçi spor gazetecilerine yapılan bu saldırının diğer failleri ve azmettiricilerinin bulunması için de TSYD Genel Merkez Yönetim Kurulumuz, İstanbul Valiliği İl Güvenlik Kurulu, Emniyet Müdürlüğü ve TFF ile irtibat halindeyiz" ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Dünya Volkan'ı konuşuyor!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz