Futbol

VİDEO | "İyi ki Selçuk Abi attı"

26 Kasım 2015 Perşembe 16:54 - Son Güncelleme 26 Kasım 2015 Perşembe 16:00

Hakan Çalhanoğlu, TRTSPOR canlı yayınında önemli açıklamalar yaptı.

Bayern Leverkusen'de forma giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, TRTSPOR canlı yayınına konuk oldu. EURO2016'dan transfer iddialarına, Yunus Mallı'dan serbest vuruşlara kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu. BayArena'da gerçekleştirilen yayında Fransa'ya bir şeyler kazanmaya gittiklerini ifade eden yıldız futbolcu, milli takım adına iddialı sözler söyledi.

"İyi ki Selçuk Abi attı"

Selçuk abinin sahada olması bizim için çok önemliydi. Selçuk abi de bunun ustası. Benden önce futbola başlamış ve benden daha tecrübeli. Ben inanıyordum onun atacağına. Selçuk abi genelde bana bırakıyor çünkü biliyor benim etkili vuruşlarımın olduğunu. Sadece kader diyebiliriz. İyi ki de o atmış. Önemli olan bu turnuvaya gitmekti.

"Fransa'da bir şeyler almak istiyoruz"

"Herkesin çok beklentisi var. Sahada kolay değil. Şu an 21 yaşındayım ve Fatih hoca bana çok güveniyor. Fransa'ya kazanmaya gideceğiz. Bir şeyler almaya gidiyoruz. 10 maç kaybetmedik. Kolay değil. Fransa'da en iyi şekilde temsil ederek bir şeyler alıp gelmek istiyoruz."

"İlk maç Almanya olsun diyorlar"

Benim arkadaşlarım Almanya'ya karşı oynayın diyor. Benim için fark etmez. Almanya veya Fransa hangisi gelirse elimizden geleni yapacağız.

"Fizyoterapistler inanamadı"

Türkiye'nin İzlanda galibiyeti sonrası Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler'in kendisini arayıp tebrik ettiğini ifade etti. "Rudi Völler maçtan sonra aradı. Telefonuma çok mesaj geldi. İyi ki bu kadara mesaj geldi. dedim. Çünkü Fransa'ya gidiyoruz. Leverkusen'deki Fizyoterapistlerimiz inanamadı bizim gittiğimize. Demek ki oluyormuş önemli olan inanmak" 

"Kendime ait stilim var"

Duran toplardaki başarısıyla tüm dünyayı büyüleyen yıldız futbolcu, "çalışarak kendime ait bir stil geliştirdim" şeklinde konuştu.

Yunus Mallı'ya teşekkür

Bundesliga'da Mainz forması giyen Yunus Mallı'dan övgüyle söz eden Çalhanoğlu, milli takım seçimini Türkiye'den yana kullanan arkadaşına teşekkür etti.

"Geleceğime kulübüm karar verecek"

Hakkındaki transfer iddialarına yanıt veren genç yıldız, gelecekte nerede forma giyeceğine kulübünün karar vereceğini söyledi.

Sıradaki Haber
2016 Dünya Kupası Eleme programı belli oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz