Futbol

VİDEO | Milli Takım'ın programı belli oldu

05 Ağustos 2014 Salı 19:22 - Son Güncelleme 28 Ağustos 2014 Perşembe 16:23

A Milli Futbol Takımı'nda, Danimarka ve İzlanda maçlarının programı belirlendi.

A Milli Futbol Takımı'nın, Danimarka ile yapacağı özel maç ve İzlanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu müsabakasının programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, A Milli Takım'ın, 31 Ağustos Pazar günü Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacağı duyuruldu.

Millilerin 1 Eylül Pazartesi günü Riva'da 2 antrenman yapacağı, 2 Eylül Salı günü ise Danimarka'nın Odense kentine hareket edeceği belirtildi. Milliler, Odense kentindeki Trefor Park Stadı'nda, 3 Eylül Çarşamba günü, TSİ 21.00'de Danimarka ile özel müsabakada karşı karşıya gelecek.

A Milli Takım'ın, Danimarka maçının ardından İskoçya'nın Dundee kentine geçerek, İzlanda maçı hazırlıklarını bu şehirde sürdüreceği ifade edildi. Çalışmalarını 8 Eylül Pazartesi gününe kadar İskoçya'da sürdürecek milliler, bu tarihte 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki ilk maçını oynamak üzere İzlanda'ya geçecek.

A Milli Futbol Takımı, 9 Eylül Salı günü Rejkjavik kentindeki Laugardalsvöllur Stadı'nda, TSİ 21.45'te İzlanda ile karşılaşacak.

Sıradaki Haber
Fatih Terim çağırırsa Türk olacak!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz