Futbol

Yeni dönem başlıyor

14 Kasım 2013 Perşembe 10:23 - Son Güncelleme 14 Kasım 2013 Perşembe 10:43

EURO 2016'ya yönelen A Milli Futbol Takımı, yarın K. İrlanda ile karşılaşacak.

A Milli Futbol Takımı'nda yeni dönem yarınki Kuzey İrlanda maçıyla başlıyor.

2014 Dünya Kupası Finalleri'ne katılma hakkı elde edemeyen Türk Milli Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri öncesi ilk hazırlık maçında Adana'da Kuzey İrlanda ile karşılaşacak.

Adana 5 Ocak Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Bas Nijhuis yönetecek. Nijhuis'in yardımcılıklarını Rob van de Ven ile Charles Schaap yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Dennis Higler olacak.

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde hazırlıklarının İstanbul etabını dün akşam yaptığı idmanla tamamlayan ay-yıldızlı ekip, öğle saatlerinde Adana'ya gidecek. Milliler, Kuzey İrlanda maçı öncesi son antrenmanını bu akşam, maçın oynanacağı Adana 5 Ocak Stadı'nda yapacak.

Türkiye, Kuzey İrlanda maçının ardından 19 Kasım Salı günü Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda saat 20.00'de Belarus ile bir özel maç daha oynayacak.

Aday kadro

A Milli Futbol Takımı'nın Kuzey İrlanda ve Belarus ile yapılacak özel maçlar için belirlenen aday kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Bilal Kısa (Akhisar Belediyespor), Gökhan Töre, Olcay Şahan, Tolga Zengin, Ersan Adem Gülüm, Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Serdar Aziz (Bursaspor), Serkan Kırıntılı, Koray Altınay (Çaykur Rizespor), Tarık Çamdal, Aytaç Kara (Eskişehirspor), Salih Uçan, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Burak Yılmaz, Umut Bulut, Emre Çolak, Semih Kaya (Galatasaray), Uğur Çiftçi (Gençlerbirliği), İshak Doğan (Kardemir Karabükspor), Adem Büyük (Kasımpaşa), Aydın Karabulut (Sivasspor), Aykut Demir, Zeki Ayvaz (Trabzonspor), Arda Turan (Atletico Madrid), Sercan Sararer (Stuttgart), Mevlüt Erdinç (Saint Etienne).

Bilet satışı sürüyor

A Milli Futbol Takımı'nın Kuzey İrlanda ile yapacağı özel maçın bilet satışı sürüyor.

Saat 10.00 ile 17.30 arasında hizmet veren Adana 5 Ocak Stadı gişelerden futbolseverler, TC kimlik mumaraları ile en fazla 4 bilet alabiliyor. Maç günü ise stat gişeleri saat 21.45'e kadar açık kalacak.

Kuzey İrlanda karşılaşmasının bilet fiyatlar 60, 35 ve 20 lira olarak belirlenmişti. 

Sıradaki Haber
A Milli Futbol Takımı 511. maçında
Yükleniyor lütfen bekleyiniz