Futbol

2 Play-Off maçı TRTSPOR'da

14 Mayıs 2018 Pazartesi 09:19 - Son Güncelleme 14 Mayıs 2018 Pazartesi 12:05

Spor Toto 2. Lig'de Play-Off heyecanı devam ediyor. 1.Lig'e çıkmak için 8 takımın yarıştığı eşleşmelerin ilk maçları geride kaldı. Bugün oynanacak Bandırmaspor-Sakaryaspor ve Afyon Afjetspor-Sivas Belediyespor rövanş karşılaşmaları TRTSPOR ekranlarından canlı yayınlanacak.

Spor Toto 2.Lig'de kıyasıya bir Play-Off mücadelesi yaşanıyor. Beyaz ve Kırmızı gruptan dörter takımın ter döktüğü bu müthiş karşılaşmalarda çeyrek final ilk maçları geride kaldı.

Avantaj Keçiörengücü'nde

2. Lig Kırmızı grupta, Keçiörengücü Play-Off ilk maçında güçlü rakibi Menemen Belediyespor'u 90. dakikada attığı gol ile 1-0 mağlup etti. Başkent temsilcisi avantajlı skoru koruyup, yarı finale yükselmeye çalışacak.

Son 4 yılda 3 kez play-off eşleşmelerinde mücadele eden Menemen Belediyespor'a turu geçmek için iki farklı galibiyet gerekiyor. 14 Mayıs Pazartesi günü oynanacak maçın başlama saati ise 19.00

Afjet Afyonspor mi, Sivas Belediyespor mu? Mücadele TRTSPOR'da

Kırmızı grubun gergin geçen eşleşmesinde Sivas Belediyespor ile Afjet Afyonspor karşı karşıya geldi. İki takımında birer kırmızı kart gördüğü maç, 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Son 4 yılda sahasında sadece 2 mağlubiyet alan Afyon ekibi, bu maçı da kazanıp yarı finale çıkmak istiyor. 

Geçen yıl 1.Lig'e çıkma umudu çeyrek finalde son bulan Sivas temsilcisi, Afyon'u geçip umutlarını sürdürmek istiyor.

Afjet Afyonspor-Sivas Belediyespor arasında bugün saat 19.00'da oynanacak bu müthiş karşılaşma TRTSPOR'dan canlı yayınlanacak.

Gümüşhanespor evine avantajlı döndü

Beyaz Grup'ta, Gümüşhanespor, Şanlıurfaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak, evine avantajlı skor ile döndü. Geçen yılın play-off finalisti Gümüşhanespor, kendi sahasında avantajlı skoru koruyup yarı finale çıkmak istiyor. Çeyrek finalin tek Güney Doğu Anadolu temsilcisi Şanlıurfaspor ise bir yıl aradan sonra 1. Lig'e dönmenin hesaplarını yapıyor. 14 Mayıs Pazartesi günü oynanacak mücadelenin başlama saati 16.00

Bandırmaspor-Sakaryaspor mücadelesi de TRTSPOR'da

Beyaz Grubun bir diğer eşleşmesinden Sakaryaspor-Bandırmaspor ile 1-1 berabere kaldı. Tarihi başarılarla dolu Sakarya ekibi, ligde 4-1 ve 5-1'lik skorlar ile yenildiği Bandırma ekibi karşısında şansızlığını kırmanın peşinde.

14 maçtır evinde yenilmeyen Bandırmaspor, bu formunu koruyup Yeşil-Siyahlıları elemek istiyor.

Bugün saat 16.00'da oynanacak Bandırmaspor-Sakaryaspor mücadelesi TRTSPOR'dan naklen yayınlanacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz