Futbol

Afjet Afyonspor'da testler negatif

24 Haziran 2020 Çarşamba 17:25 - Son Güncelleme 24 Haziran 2020 Çarşamba 17:29

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Afjet Afyonspor Kulübü'nde yöneticiler, teknik ekip, futbolcu ve çalışanlar ile spor kompleksinde görev alan personeller için yapılan koronavirüs testinin tamamının negatif olduğu açıklandı.

Koronavirüs salgını nedeniyle TFF tarafından liglerin ertelenmesi kararı sonrasında izne gönderilen 2'nci Lig Beyaz Grup ekibi Afjet Afyonspor'da oyuncu, teknik heyet ve çalışanlar 21 Haziran'da kulüp tesislerinde toplandı.

Afjet Afyonspor'da yöneticiler, teknik ekip, futbolcular ve kulüp çalışanlarıyla spor kompleksinde görev yapan personeller 22 Haziran'da koronavirüs testinden geçti.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen sağlık ekibinin aldığı örneklerin laboratuvar analizleri tamamlandı ve 67 kişilik kafilede pozitif vakaya rastlanmadığı açıklandı.

Afjet Afyonspor Kulübü'nün, Türkiye Futbol Federasyonu'na antrenman yapmak için yaptığı başvurunun olumlu yanıtlanmasının ardından da oyuncular 3 ay aradan sonra takım halindeki ilk antrenmanını yaptı.

3 aylık aranın ardından hazırlıklara başlayan Afyonspor'da teknik direktör Ferruh Özgün, takımın son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs test sonuçlarının tamamının negatif çıkmasına sevindiklerini ifade eden Özgün, "Şükürler olsun koronavirüs testlerimiz negatif çıktı. Antrenmanlarımıza başlama kararımızı aldık, ilk idmanımızı yaptık. Hayırlısıyla ligin durumu ile ilgili haberi alırız. İnşallah play-off oynanır ve biz de play-off'un içinde yer alırız.

Takımımızda sakatımız yok, 2 oyuncumuz Almanya'dan gelecek. Bir de Onur Ramazan'ın vücudunda hafif bir kırgınlığı var. O idmana çıkmadı. Takımımız şu anda tam, sakatlar da düzeldi. Dediğim gibi play-off maçlarında oynanırsa, çok istiyoruz çünkü oynanmasını, oynanırsa orada başarılı olup, bir üst lige çıkmayı kesinlikle istiyoruz. Biz de çünkü o kapasite var, takımın o gücü var. Sadece ben şu son dönemde Afyon şehrinin biraz daha bu işe inanmasını istiyorum. Çünkü o konuda benim şahsi fikrim, biraz eksiklik var" dedi. tabii" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz