Futbol

Alanyaspor'da final heyecanı

28 Mayıs 2014 Çarşamba 14:48 - Son Güncelleme 28 Mayıs 2014 Çarşamba 15:26

Alanyaspor Teknik Direktörü Altıparmak: "Her şeyimizle finale hazırlanacağız."

Spor Toto 2. Lig play-off'da finale yükselen Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Önümüzde tek 90 dakika kaldı. Her şeyimizle finale hazırlanacağız. İnşallah bu şampiyonluk bize nasip olur" dedi.

Spor Toto 2. Lig play-off yarı final maçında Ankagücü'nü eleyerek finale çıkan Alanyaspor, cumartesi günü İstanbul'da Hatayspor ile yapacağı maçının hazırlıklarına başladı.

Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankaragücü karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Hafta sonu Alanyaspor tarihinin en önemli maçına çıktıklarını ifade eden Altıparmak, "2-1 yenik duruma düşmemize rağmen özellikle ikinci yarıda muhteşem futbol oynadık. Çok farklı da kazanabilirdik. Attığımızın 2 katını da kaçırdık ama önemli olan finale çıkmaktı. Bunu başardık" dedi.

İlk maçtaki galibiyet hakkında başarılarına gölge düşüren konuşmalar yapıldığını anlatan Altıparmak, şöyle konuştu:

"Ankaragücü'nü ikinci maçta yine yendik. Futbolcularım gereken cevabı sahada verdi. Bundan dolayı da çok mutluyum. Artık önümüzde tek 90 dakika kaldı. Her şeyimizle finale hazırlanacağız. İnşallah bu şampiyonluk bize nasip olur."

Finale çıkan Hatayspor'un iyi bir takım olduğunu vurgulayan Altıparmak, iki takımın da bir üst lige çıkma şansının yüzde 50 olduğuna işaret etti.

Ankaragücü'ne her iki maçta 4 gol atmayı başaran Aydın Çetin ise kendilerini zor bir maçın beklediklerini bildiklerini söyledi. Çetin, maçı kazanacaklarına inandıklarını belirterek, "Final maçına kadar 3 gün süremiz var. Bu sürede rakibimizi iyi analiz edeceğiz. Buna göre sahaya çıkıp galip geleceğiz" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz