Futbol

Altınordu gün sayıyor

21 Nisan 2014 Pazartesi 10:41 - Son Güncelleme 21 Nisan 2014 Pazartesi 10:52

Altınordu, PTT 1. Lig'e yükselmek için gün sayıyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son 3 haftaya Ankaragücü'nün 6 puan önünde lider durumda giren Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bu hafta Kızılcahamamspor ile karşılaşacağız. Bizim rakibimiz Ankaragücü veya Alanyaspor değil, Kızılcahamamspor" dedi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, ligin en iyi takımlarından olan Bandırmaspor'u mağlup ederek önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti. Müsabakanın çok zor geçtiğini bildiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"Avantajımızı biraz daha artırdık. Ancak daha önce de söylediğim gibi, hedefimiz son üç maçımızı da kazanmak. Bu hafta Kızılcahamamspor ile karşılaşacağız. Bizim rakibimiz Ankaragücü veya Alanyaspor değil, Kızılcahamamspor. Bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz."

Üst üste 6. galibiyet

Ligde Ankaragücü'nün 6, Alanyaspor'un ise 7 puan önünde bulunan Altınordu, kalan 3 haftada en az 4 puan alması halinde diğer sonuçlara bakılmaksızın PTT 1. Lig'e yükselecek. Altınordu sezon sonunda Ankaragücü ile ligi aynı puanla tamamlaması halinde ön sırada olacak ekibi genel averaj belirleyecek. İzmir temsilcisi kalan 3 haftada Kızılcahamamspor ve Pazarspor'la İzmir'de karşılaştıktan sonra son hafta deplasmanda Bayrampaşa ile mücadele edecek.

Bu sezon üst üste 6. galibiyetini alarak en iyi serisine ulaşan Altınordu, ligde 68 gole ulaştı. Şampiyon olduğu Spor Toto 3. Lig'de de 75 gole imza atan Altınordu, son 3 maçta atacağı gollerle 2 sezonda 150 gole ulaşmak için mücadele edecek.

Öte yandan Bandırmaspor maçında rakibiyle girdiği mücadelede yüzüne darbe alan Sinan Osmanoğlu'nun elmacık kemiği üzerine 3 dikiş atıldığı ve Kızılcahamamspor maçında forma giyebileceği bildirildi. Altınordu'da cezalı duruma düşen kaleci Ramazan Evren Üstündağ bu hafta takımda yer alamayacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz