Futbol

Altınordu'da liderlik sevinci

11 Kasım 2013 Pazartesi 15:27 - Son Güncelleme 11 Kasım 2013 Pazartesi 15:55

"Önemli bir galibiyet aldık ve yeniden lider olmak da güzel bir duygu."

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Körfez Futbol Kulübü'nü 1-0 yenerek liderliğe yükselen Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Önemli bir galibiyet aldık ve yeniden lider olmak da güzel bir duygu" dedi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, rakiplerinin teknik direktör değişikliğinin ardından dünkü karşılaşmayı çıkış maçı olarak gördüklerini ve deneyimli kadrolarının olduğunu söyledi. Maçın başında oyuna ağırlıklarını koyduklarını kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"İlk yarı 4-5 farklı olabilirdi. İkinci 45 dakikada aynı sistemi devam ettirmek için çaba gösterdik. Fakat istediğimiz tempoyu bulamayınca skoru korumaya çalışır gibi bir hava oluştu. Bunu dikkate alarak uyarılarımızı yapacağız. Önemli bir galibiyet aldık ve yeniden lider olmak da güzel bir duygu. İzmir'den takımımızı desteklemeye gelen taraftarımıza da çok teşekkür ederim."

Ligde 11. haftayı 23 puan ve averajla lider tamamlayan Altınordu, 17 Kasım Pazar günü Nazilli Belediyespor'u konuk edecek. Kırmızı kart gören kaleci Evren'in forma giyemeyeceği Altınordu'da dünkü maçın ilk yarısında sakatlanan Ozan Sol'un ağrıları olduğu ve risk edilmemek için oyundan alındığı bildirildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz