Futbol

Altınordu'dan Almanya'ya çıkarma

14 Şubat 2014 Cuma 22:23 - Son Güncelleme 14 Şubat 2014 Cuma 22:31

Spor Toto 2. Lig ekibi Altınordu, Almanya'ya çıkarma yaptı.

Alt yapıya yaptığı yatırımla dikkat çeken Spor Toto 2. Lig ekibi Altınordu, Almanya'ya çıkarma yaptı. Bu ülkede Bayern Münih ve 1860 Münih kulüplerini ziyaret eden Altınordu heyeti, bilgi paylaşımında bulundu.

Konuya ilişkin Altınordu'nun internet sitesinde yer alan açıklama şöyle;

"Altınordu Futbol Akademisi (AFA) Direktörümüz Nedim Yiğit ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Yöneticimiz Elif Savut, Almanya’da Bayern Münih ve 1860 Münih kulüplerini ziyaret ederek inceleme ve bilgi paylaşımında bulundular. 

Bayern Münih Akademi İdari Direktörü Wolfgang Dremmler, Akademi Teknik-Sportif Direktörü Michael Tarnat ve Profesyonel Takım Şef Scoutu Josef Reckels ile bir araya gelen heyetimiz, Altınordu’muzun yapılanması, neden sosyal girişim olduğumuzu, vizyonumuzu, tesisleşme hareketimizi ve Akademi çalışma planlarımızı anlattılar. 1860 Münih Kulübü’nün tesislerini inceleme fırsatı bulan ekibimiz, yaklaşık 3 saat süren görüşmede çalışmalarımızı kıyaslama fırsatı da buldular. Akademi Direktörümüz Nedim Yiğit çok değerli iki gün geçirildiğini söyleyerek, 'Avrupa ve Dünya futbolunda söz sahibi bir kulübün çalışmalarını yerinde gördük. Kendilerini İzmir’e davet ettik ve söz aldık. Sosyal Girişim Başkanımız Mehmet Bey’in çalışmalarını ve tüm bu çalışmaların Sosyal Girişim başlığı altında toplanmasını takdir ettiler' dedi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Yöneticimiz Elif Savut da Altınordu markasının tanıtılması yönünde her iki kulübün departmanlarıyla bir araya geldi. Özellikle lisanslı ürünler ve taraftar çalışmaları üzerinde yoğunlaşan görüşmeler de de çok önemli kazanımlar elde edildi. "
 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz