Futbol

Altınordu'dan menajerlere uyarı

01 Mart 2014 Cumartesi 14:39 - Son Güncelleme 01 Mart 2014 Cumartesi 14:42

"Bizi diğer kulüplerden ayrı bir yere koyun ve bizim iş ahengimizi bozmayın."

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu'nun futbol sosyal girişim başkanı Seyit Mehmet Özkan, menajerlerin Altınordu'yu diğer kulüplerden ayırması gerektiğini belirterek, "Bizim iş ahengimizi bozmayın" dedi.

Özkan, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, kulüpteki futbolculara barınma, beslenme, servis, antrenman, futbol eğitimi ve antrenör konusunda en iyi olanakları sağladıklarını ve performanslarını takip ettiklerini belirtti.

"İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu" olmaları konusunda emek verdiklerini kaydeden Özkan, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Onların hastalık, sakatlık ve eğitimleriyle yakından ilgileniyoruz. Çocuklarımızın kariyer planı belli. Önce Altınordu forması sonra Avrupa. Durum böyleyken çocuklarımızın başkalarının desteğine ihtiyacı yok. Menajerler, lütfen başka kulüplere gitsin. Bizim yaptıklarımızı başka kulüplerin de yapması, özkaynak için bütçe ayrılması için baskı kursun."

Menajerlere "Su davaya inanıyorsanız siz de birikimlerini birleştirip, bizden daha iyisini yapın" çağrısında bulunan Özkan, "Biz bir sosyal girişimiz. Amacımız, temelde vatana hizmettir. Bizi diğer kulüplerden ayrı bir yere koyun ve bizim iş ahengimizi bozmayın" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz