Futbol

Altınordu'nun liderlik keyfi

16 Aralık 2013 Pazartesi 11:15 - Son Güncelleme 16 Aralık 2013 Pazartesi 11:17

Altınordu, son haftaya 34 puanla takipçisi Alanyaspor'un 1 puan önünde girdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Pazarspor'u 2-1 yenerek liderliğe yükselen Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Şimdi öndeyiz ama önemli olan sezon sonunda rakiplerimizin önünde olabilmek" dedi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, 5 haftadır galip gelemeyen Pazarspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını, futbolcularının ağır saha ve hava şartlarına rağmen gerçekten çok iyi ve özveriyle mücadele ettiğini kaydetti.

Son iki haftada alışık olmadıkları kar ve buzla kaplı zeminlerde zorlu rakiplerle karşılaştıklarını belirten Eroğlu, şöyle konuştu:

"Bu galibiyetlerin, bizim hakkımızdaki 'dirençsiz' yorumlarını da sildiğini düşünüyorum. Yürümenin bile zor olduğu sahalarda, 90 dakika boyunca etkili ve baskılı bir şekilde oynayıp haklı galibiyetler alıyoruz. Rakibin durumuna ve saha şartlarına göre kendimizi ayarlayıp istediğimizi alıyoruz. Geçen sezondan bu yana aynı kimliğimizi koruyup yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Dokuz haftalık bu süreçte deplasmandaki Eyüp, Körfez Futbol Kulübü BUGSAŞ Spor, Kızılcahamamspor ve Pazarspor maçlarından 13 puan çıkardık ve rakiplerimiz için kırılma noktası niteliğindeki karşılaşmalar oynadık. Ancak ligde almamız gereken daha çok yol var. Şimdi öndeyiz ama önemli olan sezon sonunda rakiplerimizin önünde olabilmek."

Ligde ilk devrenin son haftasına 34 puanla takipçisi Alanyaspor'un 1 puan önünde giren Altınordu, 22 Aralık Pazar günü Bayrampaşaspor'u konuk edecek.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz