Futbol

Aydınspor 1923 "4" peşinde

25 Mart 2014 Salı 14:12 - Son Güncelleme 25 Mart 2014 Salı 14:15

3 maçtır kazanan Ege temsilcisi, 4.maçına da 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, "İç sahada 21 puan kaybettik. Bu puanlara sahip olsaydık, şu anda lig lideri konumunda olacaktık" dedi.

Hafta sonu sahasında Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak olan siyah beyazlılar bu maçtan da 3 puan alarak dörtte dört yapmak istiyor.

Teknik direktör Mustafa Ceviz, düşme potasına 10 puan, play off potasına ise 11 puan uzakta olduklarını, öncelikle alt sıradaki takımlardan iyice uzaklaşmayı hedeflediklerini bildirdi.

Kendi sahalarında çok şanssız puan kayıpları yaşadıklarını söyleyen Ceviz, "İç sahada 21 puan kaybettik. Bu puanlara sahip olsaydık, şu anda lig lideri konumunda olacaktık. Ligi en iyi yerde bitirip, önümüzdeki sezonu düşünmek istiyoruz. Bu hafta alacağımız 3 puan çok önemli. Rakibimiz ligde sıkıntılı günler yaşıyor ve karşımıza çok hırslı çıkacaklar. Taraftarlarımızın yanımızda olmasını istiyoruz. Tokatspor maçında beklemediğimiz bir tribün ortamı vardı. İnşallah taraftar ve yönetim arasındaki sorunlar çözülür. Bugünlerde daha sıkı kenetlenmeliyiz" dedi.

Aydınspor 1923, Sarıyer, Gümüşhane ve son olarak Tokatspor'u yenerek üç maçta 9 puan toplamıştı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz