Futbol

Aydınspor 1923 ikinci yarıdan umutlu

31 Aralık 2013 Salı 11:08 - Son Güncelleme 31 Aralık 2013 Salı 11:10

Ceviz: "Bizim için play off'lara gitmek mucize değil"

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, play off'a kalabileceklerini, puan farkının kapatılabileceğini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Aydınspor 1923'te teknik direktör Mustafa Ceviz, kaleci, stoper, orta saha, iki defans ve iki de santrafor transferi yapacaklarını, şu ana kadar 5 oyuncu ile anlaşmaya vardıklarını belirtti.

Ceviz, "Futbolcularla resmi sözleşme yapmadan isim vermek istemiyorum. İyi bir takım olacağız. Play-off'a kalabiliriz. İkinci yarıda içeri ve dışarıda yenilmeyen bir takım yaratmak istiyorum. Oynadığımız son 5 maçı kazanabilirdik. Belki bu maçları lehimize çevirebilsek şu anda play off potasındaydık. Bizim için play off'lara gitmek mucize değil. Puan farkı kapatılabilecek bir puan farkı" dedi.

Öte yandan, siyah-beyazlılar stoper Fırat ile yönetimin aldığı karar doğrultusunda yollarını ayırırken, Altay'dan Murat Uluç, İnegölspor'dan Çağdaş ile görüşmelerin bugün netleşeceği, Balıkesirspor'dan ayrılan kaleci Ahmet Şahin ile pazarlık yapıldığı kaydedildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz