Futbol

Aydınspor 1923'deki mali kriz

06 Ocak 2014 Pazartesi 14:38 - Son Güncelleme 06 Ocak 2014 Pazartesi 14:41

Teknik direktör Ceviz, "İnşallah sorun bugün çözülür" dedi.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, yaşanan maddi sorunun bugün çözülmesinin beklediğini bildirdi.

İkinci yarı hazırlıkları için Antalya'da bulunan ancak futbolcuların idman boykotu yaptığı Aydınspor 1923'te Ankaraspor ile planlanan hazırlık maçı da oynanamadı. Teknik direktör Mustafa Ceviz, yaptığı açıklamada, bugün futbolculara yöneticilerin ödeme söz verdiğini belirterek, "Benim en büyük üzüntüm Aydınspor 1923'ün marka değerinin zedelenmesi. İnşallah sorun bugün çözülür" dedi.

Öte yandan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na "Biz sana küskünüz anne" başlıklı mektup yazan taraftarlar, bunun sosyal medyada paylaştı. Kulüp başkanı Süha Bayırlı'yı eleştiren taraftarlar, mektupta şu ifadelere yer verdi:

"Bizim Aydınsporumuz bir taneydi. Önce onu aldılar. Şimdi Türkiye'de hiçbir taraftarın görmediği cefayla yeniden dirilttiğimiz sevdamızı, yine elimizden alıyorlar, bizden ayırıyorlar anne. Her şey bitmeden, şanlı zeybeğimizin huzurunu tekrar geri getirebilirsin, sen annesin.. Evlatlar annelerinden başka kime muhtaç olabilir ki."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz