Futbol

Aydınspor'da başarının formülü belli

28 Temmuz 2014 Pazartesi 14:11 - Son Güncelleme 28 Temmuz 2014 Pazartesi 14:16

"Herkes üzerine düşeni yapmaya çalışırsa hiçbir sorun yaşanmaz."

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, "Başarı kenetlenmeyle gelir, herkes üzerine düşeni yapmaya çalışırsa hiçbir sorun yaşanmaz" dedi.

Ceviz, yaptığı açıklamada, Nevşehir kampından son derece memnun döndüklerini, futbolcuların son derece iyi çalıştığını söyledi. Takımda arkadaşlığın çok iyi düzeyde olduğunu belirten Ceviz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oyuncular birbirlerine uyum sağladı. Ayrıca oyuncularımızın saha dışındaki tutum ve davranışlarından memnunuz. Kampta fizik kondisyon ile arkadaşlığı ön plana çıkardık. Takım olarak ligde ses getireceğimize inanıyoruz. Takımdaki ışığı görebiliyorum. Ancak, olumsuz hava yaşamamalıyız."

Kulüpte yaşanan haciz olayını yerel basından takip ettiklerini kaydeden Ceviz, şöyle konuştu:

"Ben kariyerimde 4 kez şampiyonluk yaşadım. Fethiye ve Nazilli gibi ilçelerde müthiş bir kenetlenme vardı. Burada başarıyı elde ederken arkamızda duranlar bizimle hareket etmişti. Başarı kenetlenmeyle gelir. Herkes üzerine düşeni yapmaya çalışırsa hiçbir sorun yaşanmaz. Kenetlenme ve takımı sahiplenmeyi bir an önce yapmak zorundayız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz