Futbol

Bandırmaspor yarı finalde!

12 Mayıs 2015 Salı 11:02 - Son Güncelleme 12 Mayıs 2015 Salı 11:09

Play-off'larda Sarıyer'i 3-2 yenen Bandırmaspor, yarı finale yükseldi.

Göztepe ve Yeni Malatyaspor'un ardından PTT 1. Lig'e yükselecek 3. takımın belirleneceği play-off maçlarında Sarıyer'i 3-2 yenerek yarı finale çıkan Bandırmaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, mutlu sona ulaşacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, haftalarca lider olarak götürdükleri ligde, şampiyonluğu Göztepe'ye kaptırdıktan sonra play-off maçları oynamanın kolay olmadığını belirterek, "Sarıyer'e karşı son maçımızda 2 kez öne geçtik ancak rakibimiz 2 kez bizi yakaladı. Yani 2 kez sarsıntı geçirdik. Bu durumda maçı kazanmak da hiç kolay değil. Şimdi yarı finalde İnegölspor ile karşılaşacağız. Onlar da iyi takım. Bu takımla oynayacağımız iki maçta da coşkulu oynayıp az hata yapmalıyız. İnanıyorum ki sezon içinde Göztepe'ye kaybettiğimiz şampiyonluğun ardından, play-off maçlarının sonunda PTT 1. Lig'e yükseleceğiz. Bu başarıyı sağlarsak, bunu takımın eski teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu'na armağan edeceğim" ifadelerini kullandı.

"Elimizden geleni yapacağız"

Takım kaptanı Yasin Palaz ise çok zor geçen play-off çeyrek final ikinci maçında Sarıyer'i mağlup etmeyi başardıklarını dile getirdi.

Bu galibiyeti, PTT 1. Lig'e yükselme yolunda sadece küçük bir adım olarak nitelendiren Yasin Palaz, oynamaları gereken önemli müsabakalar olduğunu vurguladı.

Palaz, Sarıyer maçını kazanarak kaostan kurtulduklarını kaydederek, "İnegölspor'la oynayacağımız maçlar da zorlu geçecek. Sezon içinde İnegölspor'u iki kez yenmiştik ancak bu maçların havası bir başka oluyor. Play-off'larda her takım temkinli oynamaya çalışıyor. Final maçını göreceğimize ve kazanarak bu yıl hak ettiğimiz PTT 1. Lig'e yükseleceğimize inanıyorum. Bu şehir şampiyonluğu hak ediyor" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz