Futbol

Bandırmaspor'da transfer

02 Ağustos 2014 Cumartesi 17:11 - Son Güncelleme 02 Ağustos 2014 Cumartesi 17:14

Bordo-beyazlılar, geçen sezon Altınordu'da oynayan Doğan Karakuş'u transfer etti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor, geçen sezon Altınordu forması giyen Doğan Karakuş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Karakuş, kulübün Bandırma ilçesinde bir iş merkezindeki ofisinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, geçen yıl aynı grupta mücadele ettikleri bordo-beyazlı takıma gelmekten çok mutlu olduğunu söyledi.

Altınordu'nun PTT 1. Lig'e yükselmesine rağmen Bandırmaspor'un play-off'ta elendiğini hatırlatan Karakuş, "Geçen yıl Altınordu'da yaşadığım mutluluğu bu yıl Bandırmaspor'da yaşamak istiyorum. Bandırmaspor'un, kapısından döndüğü PTT 1. Lig'e 2014-2015 sezonunda çıkması için elimden geleni yapacağım. Kuruluşunun 50'nci yılında şampiyonluk, Bandırmaspor ve taraftarlarına verilebilecek en güzel hediye olacaktır. Bunun için tüm arkadaşlarımızla çalışacağız" dedi.

Kulübün transfer komitesi üyesi Uğur Maral ise 2014-2015 sezonunda PTT 1. Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini anlattı.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda çok transfer yapmak yerine takıma yararlı olacağına inandıkları oyuncuları kadrolarına dahil ettiklerini dile getiren Maral, "Zor bir gruptayız ancak Bandırmaspor, taraftarıyla bu zorlukları aşacak bir takımdır" diye konuştu.

Daha sonra Karakuş, kendisini iki yıllığına Bandırmasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz