Futbol

Başkan istedi, hoca oynatmadı

16 Eylül 2013 Pazartesi 14:05 - Son Güncelleme 16 Eylül 2013 Pazartesi 14:50

Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Kardemir Karabükspor'u 1-0 yenen Trabzonspor nefes aldı.Bordo mavililerde ilginç bir karar dikkat çekti.

Hatırlanacağı gibi Volkan Şen, Çaykur Rizespor ile yapılan ikinci hafta maçının 43'üncü dakikasında sahayı ağlayarak terketmiş, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, oyuncu değişikliğine gitmişti.

Akçay, maçın ardından yaptığı açıklamalada Volkan'a destek çıkmıştı. Akçay, "Çok hoş bir durum oldu, çıkabilir. Biz insani bir iş yapıyoruz. Disiplini alakalı bu olayı bir şeyin arkasına sokmaya çalışabilirsin ama orada duygu yoğunluğu, duygu patlaması yaşayan bir insanla karşı karşıyayız. Benim için disiplinden daha önemli olan insana saygıdır." demişti.

Ancak Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu aynı fikirde değildi. Volkan'ı profesyonel olmamakla suçlayan başkan, daha sonraki maçlarda kadroya giren ve oynayan futbolcu için de "Oynamaması gerekir" şeklinde görüş belirtmişti.

Volkan Şen, Karabükspor maçında yedekler arasındaydı ve maçta görev yapmadı. Sağ kanatta zaman zaman eleştirilen Volkan, bu sezon 5'i Avrupa Ligi karşılaşması olmak üzere 8 maçta onbirde forma giymişti. 

HENRIQUE KENDİNE GELDİ

Bu arada geçen sezonun en çok eleştirilen futbolcularından Paulo Henrique, bu sezon performansıyla göz dolduruyor.

2012-13 sezonunda oynadığı 28 maçta sadece 5 gol atabilen Brezilyalı oyuncu, bu sene ise adeta başka bir kimliğe büründü.

Karadeniz temsilcisinin Avrupa kupalarında oynadığı 6 maçta attığı 7 golle gözlerin üzerine dönmesini sağlayan Henrique, Kardemir Karabükspor karşısında ligde de siftah yapmış oldu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz