Futbol

Batuhan Karadeniz Avrupa'da

24 Ağustos 2017 Perşembe 14:44 - Son Güncelleme 24 Ağustos 2017 Perşembe 14:59

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Batuhan Karadeniz, Arnavutluk takımlarından Skenderbeu ile anlaştı. Ayrlık kararı ile ilgili Güneydoğu ekibinden açıklama geldi.

Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı Emin Yetim yaptığı açıklamada, takımı mağdur ettiği gerekçesiyle daha önce Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) şikayet ettikleri tecrübeli futbolcu Batuhan ile uzlaşma yoluna gittiklerini belirtti.

Batuhan'ın sözleşmesi olmasına rağmen takımın yaz kampına katılmadığını aktaran Yetim, "Batuhan ile 2017-2018 sezonu sonuna kadar sözleşmemiz bulunuyordu ancak disiplinsiz davranışları sözleşmeyi değiştirmemize neden oldu. Hakkında yasal işlem başlattığımız Batuhan Karadeniz ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Daha önce TFF'ye Batuhan'la ilgili yaptığımız şikayetten vazgeçtik, o da kulübümüze noter huzurunda 150 bin lira ödeme yaptı. Kulübümüz bu transferde herhangi bir ödeme yapmadı, üstelik üzerine para da aldığımız karlı bir anlaşma sağladık." diye konuştu.

26 yaşındaki forvet oyuncusunun, önümüzdeki günlerde Arnavutluk takımlarından Skenderbeu'ya imza atması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz