Futbol

Batuhan Karadeniz Bandırmaspor'u 90+6'da ipten aldı

05 Mayıs 2019 Pazar 01:41 - Son Güncelleme 05 Mayıs 2019 Pazar 03:20

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Bandırmaspor Baltok, Batuhan Karadeniz'in 90+6. dakikada attığı golle Fethiyespor'u 2-1 mağlup etti. Bu galibiyetle Balıkesir ekibi kümede kalırken Muğla temsilcisi 3. Lig'e düştü.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’da Bandırmaspor Baltok, Batuhan Karadeniz'in 90+6. dakikada attığı golle sahasında Fethiyespor'u 2-1 yendi ve kümede kaldı. Muğla ekibi Fethiyespor ise TFF 3.Lig’e düşen son takım oldu. 

Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanan ve TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta düşme hattındaki iki takım olan Bandırmaspor Baltok ile Fethiyespor’un mücadelesi 2-1 ev sahibi ekibin galibiyetiyle sonuçlandı.

Bu sonuca göre TFF 3.Lig’e düşen son takım da Fethiyespor oldu. 

Son düdükle birlikte bordo-beyazlı taraftarlar stadı adeta bayram yerine çevirdi

Maç sonunda sahaya inen Bandırmaspor Baltok taraftarları futbolcuları kucaklayarak stadı adeta bayram yerine çevirdi. Statta çalınan oyun havaları ve stada giren davullara eşlik eden taraftarlar galibiyeti ve beraberinde gelen kümede kalma coşkusunu doyasıya yaşadı.

Batuhan'a sevgi seli

Taraftarlar, 1-1 devam eden maçın 90+6. dakikasında Bandırmaspor’un ikinci golünü kaydeden ve takımını küme düşmekten kurtaran Batuhan Karadeniz’i de maç sonunda bağrına bastı.

Bazı taraftarlar Bandırmasporlu futbolcularla selfie çektirme yarışına girerken, Bandırmasporlu futbolcular ise TFF 3.Lig’e düşme şoku yaşayan Fethiyesporlu futbolcuları teselli etmeye çalıştı.  

Kaynak: İHA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz