Futbol

Batuhan’ın zaferi

06 Mayıs 2019 Pazartesi 10:11 - Son Güncelleme 06 Mayıs 2019 Pazartesi 11:13

Batuhan Karadeniz görevini yerine getirdi, ara transfer döneminin son gününde geldiği Bandırmaspor'u 90+6'da attığı golle ligde tutmayı başardı. Bandırma'nın Batuhan sevgisi objektiflere böyle yansıdı.

Dolaştığı birçok kulüpte istikrarsız ve başarısız dönemler geçirse de yeteneği konusunda herkesin hem fikir olduğu Batuhan Karadeniz, Bandırma’ya da öyle gitmişti. İlçede herkes olası bir başarısızlığa, kadro dışı kalmaya hazır ama yine de umut doluydu.

Kötü bir süreçte giden Bandırma, ara transferin son gününde 27 yaşındaki Batuhan Karadeniz’i transfer etti. Bandırma’ya kadar 10 farklı takımda oynayan Batuhan, şehrin en büyük kümede kalma umuduydu. Takımda iyi başlayan golcü futbolcu, 3 maçta 3 gol atarak taraftarı kendini sevdirdi. Goller diğer maçlarda da devam etti, Batuhan 8 gole ulaştı ama en anlamlısı dün geldi.

Bandırma’nın rakibi Fethiye’ydi. Kazanan 2. Lig’de kalacak kaybeden ise 3. Lig’in yolunu tutacaktı.

Bandırma maçta öne geçti, Fethiye son dakikalarda beraberliği yakaladı. Bu sonuç Muğla takımına yarıyordu ve sahneye 90+6’ta Batuhan Karadeniz çıktı, attığı golle takımını 2-1’lik galibiyete taşıdı.

Batuhan görevini yerine getirmiş, arkadaşlarıyla birlikte takımını ligde tutmuştu. Ortaya ise yukarıda görmüş olduğunuz kare çıktı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz