Futbol

"Büyük üzüntü duyduk"

16 Eylül 2013 Pazartesi 13:52 - Son Güncelleme 16 Eylül 2013 Pazartesi 13:58

Giresunspor teknik direktörü Ertem, Kartalspor yenilgisini bu sözlerle yorumladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Ahmet Ertem, Kartalspor karşısında alınan mağlubiyetten büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Ertem, yaptığı açıklamada, dün deplasmanda karşılaştıkları Kartalspor'a 1-0 mağlup olduklarını anımsattı.

Karşılaşmada üstün oynayan tarafın Giresunspor olduğunu kaydeden Ertem,"90 dakika boyunca koşan, mücadele eden ve gol pozisyonlarına giren taraf bizdik. Ancak yakaladığımız gol posizyonlarını değerlendiremedik. Yediğimiz şanssız bir golle sahadan maalesef mağlup ayrıldık. Kartalspor karşısında aldığımız mağlubiyetten büyük üzüntü duyduk" ifadelerini kullandı.

Ligin ilk haaftasında oynadıkları Çankırıspor ve Pazar günü oynadıkları Kartalspor karşılaşmalarında ciddi gol posizyonları yakaladıklarını, ancak bunları değerlendiremediklerini belirten Ertem, şunları kaydetti:

"Koşan, mücadele eden, rakibe gol pozisyonları vermeyen, hırslı ve istekli bir ekibiz. Ancak son vuruşlarda etkili olamıyoruz. Bunun sonucunda Çankırıspor ile berabere kaldık, Kartalspor'a mağlup olduk. Üstün oynadığımız iki maçta 5 puan kaybettik. Golleri atsak şimdi ligdeki durumumuz daha farklı olurdu. Gol yollarındaki sorunlarımızı bir an önce aşmamız gerekiyor. Bunun tedbirlerini almaya başladık."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz