Futbol

Düzyurtspor sahasında kaybetmiyor

02 Şubat 2015 Pazartesi 10:24 - Son Güncelleme 02 Şubat 2015 Pazartesi 10:39

"İkinci yarıda sahamızdaki iki maçımızı da kazanarak önemli puanlar elde ettik."

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Altay'ı 1-0 yenen Birlik Nakliyat Düzyurtspor, ligin ikinci yarısında sahasında oynadığı 2 maçtan da galibiyetle ayrılarak ligde tutunma adına önemli puanlar elde etti.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, AA'ya yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında 3 maçta 2'nci galibiyetlerini aldıklarını ve bulundukları yerden yavaş yavaş üst sıralara doğru yükselmeye başladıklarını belirtti.

Ortakudaş, Altay maçına kazanmak için çıktıklarını, futbolcularının ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyduğunu ifade ederek, "Maç öncesi zor bir mücadele olacağını biliyorduk. Nihayetinde ligde istedikleri yerde bulunmayan iki takımın mücadelesiydi. Maç dengede başladı. Her 2 takım da birbirlerini tartarak oynamaya çalıştı. İlk yarı daha çok bizim kontrolümüzde geçti ama gol gelmedi" dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında mücadele azminin daha da üst seviyeye çıktığını vurgulayan Ortakudaş, şunları söyledi:

"İstediğimiz gole ikinci yarının ilk bölümlerinde ulaştık. Golün ardından oyunu daha kontrollü oynamaya başladık. Altay kalemize geldi ama kendilerine gol izni vermedik. Bizim de yakalamış olduğumuz pozisyonlar oldu. Fark 2'ye de çıkabilirdi ama olmadı. Sahadan istediğimiz 3 puanı alarak ayrıldığımız için mutluyuz. İkinci yarıda sahamızdaki iki maçımızı da kazanarak önemli puanlar elde ettik."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz