Futbol

Fethiyespor'un tesellisi iyi futbol

03 Kasım 2014 Pazartesi 19:33 - Son Güncelleme 03 Kasım 2014 Pazartesi 19:38

''Her şeye rağmen takımın morali ve performansı iyi''

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor'un teknik direktörü Beyhan Çalışkan, Tarsus İdman Yurdu karşısında iyi futbola rağmen gol yollarında sıkıntılar yaşadıklarını ancak her şeye rağmen takımın morali ve performansının iyi olduğu söyledi.

Çalışkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün sahalarında karşılaştıkları Tarsus İdman Yurdu'nu yenmek için tüm futbolcuların büyük çaba harcadığını ancak 0-0'lık sonuçla sahadan bir puanla ayrıldıklarını hatırlattı.

Takımda birlik, beraberlik ve paylaşımı sağladıklarını dile getiren Çalışkan, sadece gol yollarında sıkıntıları olduğunu bunun da en kısa sürede üstesinden gelerek ligde istedikleri noktaya ulaşacaklarını ifade etti.

Tarsus İdman Yurdu maçında oynadıkları iyi futbola rağmen galip gelemedikleri için üzgün olduklarını vurgulayan Çalışkan, özverisi, takımdaki ruhu ve kazanma arzusu taşıyan futbolculardan memnun olduğunu kaydetti.

Takımının maçın ilk yarısında muhteşeme yakın bir oyun sergilediklerine dikkati çeken Çalışkan, şöyle konuştu:

"İyi futbola rağmen gol yollarında sıkıntılar yaşadık. Her şeye rağmen takımın morali ve performansı iyi. Bu şekilde olduğumuz takdirde gol atmaya da başlayacağız. Çünkü Keçiörenspor ile oynadığımız kupa maçında 5-0 alacağımız maçı alamadık. O maçtan sonra hem yol hem de 120 dakika kötü sahada oynamanın yorgunluğunu üzerimizden atamadık. O yorgunlukla biraz tempomuz düştü."

Çalışkan, Yeni Malatyaspor deplasmanı hazırlıklarına başlayacaklarını ifade ederek, bundan sonraki süreçte daha çok çalışarak kolay yenilmeyen takım kuvvetine ulaşacaklarını sözlerine ekledi.

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz