Futbol

Feyyaz Uçar takımına güveniyor

12 Kasım 2013 Salı 15:10 - Son Güncelleme 12 Kasım 2013 Salı 15:12

Altay Teknik Direktörü: "Zamanla oyun anlayışımız gelişecek."

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 2-0 geriye düştüğü müsabakada Ofspor'la 2-2 berabere kalan Altay'ın teknik direktörü Feyyaz Uçar, "Zaman içerisinde oyun anlayışımızı geliştirip, daha iyi olacağımıza inanıyorum" dedi.

Uçar, yaptığı açıklamada, Ofspor karşısında 2-0 mağlup duruma düştükten sonra gösterdikleri direncin çok önemli olduğunu, oyun başındaki konsantrasyon eksikliği nedeniyle hızlı ataklardan kalelerinde 2 gol birden gördüklerini söyledi. Bundan sonra çok daha dikkatli olmaları gerektiğini kaydeden Uçar, şöyle konuştu:

"Oyunun gidişatına bakıldığında keyifli bir maç oldu. Ancak sonuçtan Altay taraftarı da ben de memnun değilim. Galibiyetle başlamak istiyordum. Ayrıca üst sıralardaki takımların puan kaybettiği haftada alacağımız galibiyet bizi puan olarak daha yukarılara taşıyacaktı. En azından 1 puan aldık ama bu takımla iyi şeyler yapacağıma inanıyorum. Maç içinde 3-4 kez gereksiz ofsaytta kaldık, bu konuda oyuncularımı uyaracağım. Zaman içerisinde oyun anlayışımızı geliştirip, daha iyi olacağımıza inanıyorum."

Feyyaz Uçar, maçın son bölümünde sayılmayan gol pozisyonunda Bayram Başkan'ın ilk önce gol kararı verdiğini ancak daha sonra yardımcı veya 4. hakem kararıyla iptal ettiğini belirterek, "O pozisyonda oyuncum şarj yapmadı, sadece topa yükseldi. Orta hakemin kendi gözlerine inanması gerekiyordu. Çünkü pozisyonu tam karşıdan görüyordu" dedi.

Kırmızı Grup'ta 11. haftayı 17 puanla 7. sırada tamamlayan Altay, 17 Kasım Pazar günü deplasmanda Alanyaspor'la karşılaşacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz