Futbol

Giresunspor 10'da 10 yapmak istiyor

05 Mart 2014 Çarşamba 16:59 - Son Güncelleme 05 Mart 2014 Çarşamba 17:06

''Giresunspor'da hedef üst üste galibiyet sayısını 10 maça çıkartmak"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kırklarelispor'u da yenerek üst üste galibiyet sayısını 10 maça yükseltmek istediklerini söyledi.

Birinci, yaptığı açıklamada, ligde son oynadıkları 9 maçı da kazanarak önemli başarı elde ettiklerini belirtti.

Ligdeki çıkışlarını hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kırklarelispor karşısında da sürdürme arzusunda olduklarını vurgulayan Birinci, "Çok iyi yoldayız. Ligde 9'da 9 yaptık. Hedefimiz Kırklarelispor'u da yenerek üst üste galibiyet sayısını 10 maça çıkartmak" dedi.

Kırklarelispor'un iyi ve güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Birinci, "Zor maç olacak ancak üst sıralardan kopmama adına mutlak galip gelmemiz gereken bir maç. Çok iyi hazırlanıp sahaya kazanma adına çıkacağız. İstediklerimizi sahaya yansıtabilirsek sahadan istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Birinci, aldıkları seri galibiyetler sonrası şampiyonluğun en güçlü adaylarından olduklarını dile getirerek, "Yakaladığımız hava münasebetiyle iyi gidiyoruz. Şampiyonluk sözü veremem ama bu şekilde gidersek bu takım şampiyon olur. Şampiyonluk gelmezse hedefimiz play-off'a kalmak. Bunu başaracak güce de sahibiz" ifadelerini kullandı.

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz