Futbol

Giresunspor'da galibiyet sevinci

06 Nisan 2014 Pazar 12:26 - Son Güncelleme 06 Nisan 2014 Pazar 12:28

Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci soruları cevapladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, Gaziosmanpaşa galibiyeti ile şampiyonluğa bir adam daha yaklaştıklarını söyledi.

Birinci, yaptığı açıklamada, dün deplasmanda karşılaştıkları Gaziosmanpaşa'yı 2-0 mağlup ederek liderliklerini sürdürdüklerini belirtti.

Karşılaşma boyunca etkili futbol ortaya koyduklarını vurgulayan Birinci, "Maça rakibimiz daha iyi başladı. Pozisyonlara da girdi ancak maçın ortalarından itibaren üstünlüğü ele geçirdik. Pozisyonlar da bulduk ancak değerlendiremedik. Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstünlüğümüzü sürdürdük. İkinci yarı ortaya koyduğumuz performans gerçekten beni çok mutlu etti. Bu yarıda bir gol bularak rahatladık. Maçın son saniyelerinde bir gol daha bulduk ve sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardık" dedi.

Birinci, şampiyonluk yolunda önemli bir adım attıklarını ifade ederek, "Gaziosmanpaşa galibiyeti ile şampiyonluğa bir adam daha yaklaştık. Bu galibiyetle şampiyonluk yolunda çok büyük bir engeli daha geçmiş olduk. Artık şampiyonluğa uzanmamız için 5 maçımız kaldı. Onları da kazanıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz