Futbol

Gökhan Karadeniz demek "gol" demek

07 Mayıs 2014 Çarşamba 11:08 - Son Güncelleme 07 Mayıs 2014 Çarşamba 11:12

''Gökhan Karadeniz denilince akıllara gol gelmesini istiyorum''

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonu şampiyon olarak tamamlamayı garantileyen Altınordu'da, attığı 25 golle "gol krallığı"nda ilk sırada yer alan Gökhan Karadeniz, "Süper Lig'de oynamak her futbolcunun hayali ama Altınordu gerçekten mükemmel bir kulüp" dedi.

Gökhan Karadeniz, yaptığı açıklamada, takım olarak sezon başından bu yana şampiyonluğa çok inandıklarını, çalışmalarını da bu doğrultuda yaptıklarını söyledi. Başarılarının tesadüf olmadığını kaydeden Gökhan Karadeniz, "Teknik heyet, yönetim kurulumuz çok büyük fedakarlıklar yaptı. Bize sağlanan imkanlar da çok güzel. Bu şampiyonluğu bekliyorduk" dedi.

Takım başarısının ön planda olduğunu, attığı gollerin buna bir katkı sağlamasının kendisini çok sevindirdiğini kaydeden Gökhan Karadeniz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Pozisyonum itibariyle takımı yönlendirmek için arkadaşlarımın katkısıyla istediğim pasları aldım. Bana çok yardımcı oldular ve başarı geldi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Aslında bu kadar gol atmayı beklemiyordum. Sezon başında hedefimi 15 gol olarak koymuştum ama öyle bir ekip olduk ki, böyle bir başarı ortaya çıktı. Bu sezon 15 kadar da asist yaptım ama gol atmayı daha çok seviyorum. Gökhan Karadeniz denilince akıllara gol gelmesini istiyorum."

Futbolculuğuna başladığından beri temel düşüncesinin Süper Lig'de uzun süre oynamak olduğunu ifade eden Gökhan Karadeniz, şöyle konuştu:

"Bu doğrultuda emin adımlarla ilerlediğimi düşünüyorum. Altınordu beni hem kişilik hem oyun bilgisi olarak çok geliştirdi. Önceki dönemlerde oynadığım takımlarda koşmayan, mücadele etmeyen bir görüntüm vardı. Buraya geldim, artık profesyonel futbolcu olarak görüyorum kendimi. Süper Lig'de oynamak her futbolcunun hayali ama Altınordu gerçekten mükemmel bir kulüp, 2017'ye kadar da sözleşmem var. Gelecek konusunda çok konuşmak istemiyorum ama karar verecek kulübümdür. Şimdi şampiyonluğun tadını çıkarmak istiyorum."

TFF kayıtlarına göre Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Altınordu ile 25 gole imza atan Gökhan Karadeniz, son hafta maçları öncesinde Bandırmaspor'dan Timur Kosovalı'nın 3 gol önünde gol krallığında ilk sırada bulunuyor. Golcü oyuncu aynı zamanda profesyonel liglerde bu sezon en fazla gol atan oyuncu konumunda yer alıyor.

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz