Futbol

Göz-Göz'ün yeni sahibinden büyük hedef

06 Haziran 2014 Cuma 18:49 - Son Güncelleme 06 Haziran 2014 Cuma 18:54

Sepil: "Hedefimiz, Göztepemizi tekrar uluslararası kulüp statüsünü yükseltmek."

Spor Toto 2. Lig takımlarından Göztepe'nin yeni kulüp başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'yi, tekrar uluslararası kulüp statüsünü yükseltmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Kulübü 2007 yılında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'ndan 1 milyon 305 bin lira bedelle alan Altınbaş Holding'in hisselerini devrettiği Genel Energy İcra Kurulu Başkanı Mehmet Sepil'in kulüp başkanlığına gelmesi dolayısıyla, kulüp binasında devir teslim töreni düzenlendi.

Kulübün yeni başkanı Sepil, törendeki konuşmasında, camianın teşekkür borcu olduğunu ifade ettiği Altınbaş ailesinin, görev yaptıkları süre boyunca hem paralarını hem zamanlarını kulübe harcadığını, birçok kulüp ekonomik sıkıntı yaşarken, borçsuz bir Göztepe teslim ettiklerini söyledi.

Yönetimlerinde, "camianın kabul etmediği düşünceyi, camiaya rağmen uygulama" düşüncesini benimsemeden hareket edeceklerini dile getiren Sepil, "Profesyonel kadrolarla, camiamızın fikirlerini gözardı etmeden, hedefe nasıl gideceğimizi planlayacağız. Bu planlarımız neticesinde en büyük hedefimiz, Göztepemizi tekrar uluslararası kulüp statüsünü yükseltmek" dedi.

Sepil, Göztepe'nin, futbol dışında diğer branşlarda da önemli başarılar elde ettiğini anımsatarak, öncelikle aktif durumda bulunan yelken ve hentbol şubeleri olmak üzere, diğer branşlarda da faaliyet göstermeyi hedeflediklerini kaydetti.

Kulübün eski başkanı Hüseyin Altınbaş ise iyi niyetle aldığı bazı kararlarda hatalar yapmış olabileceğine işaret ederek, şöyle konuştu:

"Fakat aldığım kararları, Göztepe'nin menfaatlerini düşünerek uyguladım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu bir bayrak yarışıydı. Görevimi tamamlayıp makamımı yeni başkanımız Mehmet Sepil'e teslim ediyorum. Bundan sonraki yaşamımda bir Göztepe taraftarı olarak, Göztepe rozetini kalbimin üzerinde taşıyacağım. Görev yaptığım süre boyunca benimle emek harcayan tüm çalışma arkadaşlarıma, Göztepe'nin her koşulda yanında olan taraftarlarımıza teşekkürü borç biliyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz