Futbol

Göztepe'den destek çağrısı

13 Ocak 2014 Pazartesi 10:55 - Son Güncelleme 13 Ocak 2014 Pazartesi 10:56

Turan: "Birlik beraberlik olmadan, destek olmadan bu iş çok zor olur"

İkinci devre hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Zafer Turan, "Biz sahada takım olarak bir çok şeyi hallediyor gibi gözüküyoruz ama birlik, beraberlik olmadan, destek olmadan bu iş çok zor olur" dedi.

Turan, ikinci devre hazırlıklarına iyi şekilde devam ettiklerini, ikinci devrenin başlamasına az süre kaldığını ve lige hazır durumda girmek istediklerini kaydetti. Antalya'daki ilk hazırlık maçında bütün futbolculara forma şansı vermeye çalıştıklarını bildiren Turan, Tepecikspor maçında ise biraz daha düzeni sağlayarak, oyuncu sistemlerin uygun bir takımla sahaya çıktıklarını belirtti. Turan, yarın Eyüpspor'la, cuma günü ise Trabzonspor'la oynayacakları hazırlık maçının ardından cumartesi günü Antalya kampını tamamlayacaklarını kaydetti.

İkinci devrede oynayacakları 17 maçı da kazanmak istediklerini bildiren Turan, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Hepsini kazanabilecek güce sahibiz. Biz bu gücü kendimizde hissediyoruz. Tek amacımız sezon sonunda takımımızın ligi şampiyon olarak bitirmesi. Eminim taraftarımız da takımlarını sabırsızlıkla bekliyor. Bu takım onların takımı, biz bunu biliyoruz. Onların bu takıma verdikleri değeri de biliyoruz. Birlik olduğumuz, bütün dinamikleri hayata geçirdiğimiz zaman bu takım mutlu sona ulaşacaktır. Biz formsuz olduğumuzda onlar bizlere şampiyonluk yolunda destek olacak. Onlar formsuz olduğunda takım olarak biz sahada iyi mücadele edeceğiz. Birbirimizin eksikliklerini tamamlayıp hedefe emin adımlarla yürüyeceğiz. Bu hep birlikte başarabileceğimiz bir durum. Biz sahada takım olarak bir çok şeyi hallediyor gibi gözüküyoruz ama birlik beraberlik olmadan, destek olmadan bu iş çok zor olur. Hep birlikte hareket etmemiz gerekiyor. İnşallah bunu da sağlayacağız. Ben eminim ki bizi güzel günler bekliyor."

Etiketler : Göztepe
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz