Futbol

"Her maça kazanmak için çıkıyoruz"

17 Eylül 2013 Salı 15:04 - Son Güncelleme 17 Eylül 2013 Salı 15:09

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hatayspor'un teknik direktörü Ahmet Taşyürek, ligin uzun bir maraton olduğunu, her maça kazanmak amacıyla çıktıklarını söyledi.

Taşyürek, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) düzenlediği basın toplantısında, pazar günü sahalarında karşılaştıkları Tokatspor maçında iyi bir oyun ortaya koymalarına rağmen şanssız şekilde mağlup olduklarını kaydetti.

Bazı futbolculardan beklediği verimi alamadığından yakınan Taşyürek, ''İlk hafta deplasmanda alınan galibiyetin etkisiyle oyuncularımız rahavete kapıldı ve taraftarımızın önünde oynadığımız Tokatspor maçında iyi oynamamıza rağmen şanssız mağlubiyet aldık. Halbuki istatistiklere bakıldığında yüzde 71'lik topla oynama yüzdesini yakalamışız ve rakibe sadece 4 pozisyon verdik. Şanssız bir şekilde bunların ikisi gol oldu. Maçın sonlarında kazanmak için riskler aldık fakat bunun cezasını 2 golle ağır ödedik. Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağız. Herşeye rağmen oyuncularımın performansından memnunun. Lig uzun bir maraton, her maça kazanmak için çıkıyoruz'' diye konuştu.

Taşyürek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) aldığı kararla bu hafta cumartesi günü deplasmanda Aydınspor'la karşılaşacaklarını, bu maça da galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını söyledi.

Takımda bazı oyuncuların sakatlıklarının bulunduğunu belirten Taşyürek, takımda eksiklikleri kapatmaya çalıştıklarını, taraftara daha iyi bir takım izletmek için çabaladıklarını kaydetti.

Taşyürek, bugün Ziraat Türkiye Kupası kuralarının çekileceğini ve bu haftadan itibaren yoğun bir maç programına gireceklerini de sözlerine ekledi.

Hatayspor 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Sadullah Ergin de sezona galibiyetle başlamalarına rağmen evlerinde ilk mağlubiyetlerini aldıkları için üzgün olduklarını ifade etti.

Takıma destek veren tüm taraftarlara teşekkür ettiğini belirten Ergin, daha önce deplasman galibiyetleri için verilecek bin 500 lira primin 2 bin liraya çıkarıldığını söyledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz