Futbol

"Kartalspor çok daha iyi olacak"

16 Eylül 2013 Pazartesi 16:41 - Son Güncelleme 16 Eylül 2013 Pazartesi 16:46

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kartalspor'un başkan vekili Binali Aydın, Giresunspor'u 1-0 yendikleri maçta iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade etti.

İç sahada Karadeniz temsilcisiyle yaptıkları karşılaşmayı değerlendiren Aydın, çekişmeli ve sert geçen maçta, kazanma arzusunu sonuna kadar taşıdıklarını belirterek, "Geçen hafta iyi oynamamıza rağmen gol sıkıntısı yaşamıştık. Futbolun meyvesi olan golü bu sefer bulduk ve sezonun ilk galibiyetini kendi saha ve seyircimiz önünde aldık. Mücadele gücü yüksek bir karşılaşma oldu. Zaman zaman sertliklerin yaşandığı karşılaşmada oyuncularımız 90 dakika disiplini elden bırakmadı. Koşan mücadele eden ve en önemlisi kazanma arzusunu maç sonuna kadar taşıyan bu takım 2-3 hafta sonra çok daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Taraftarların maç boyunca takıma destek için ellerinden geleni yaptığını ancak daha fazla taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu kaydeden Aydın, "Umarım ileriki haftalarda tribünlerdeki taraftar sayımız artar ve saha içinde mücadele eden oyuncularımıza itici güç olurlar" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz