Futbol

Kırklarelispor'da 3 puan sevinci

16 Ekim 2013 Çarşamba 12:23 - Son Güncelleme 16 Ekim 2013 Çarşamba 12:27

"Kartalspor karşılaşmasından 3 puan kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz"

Spor Toto. 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor'un Kulüp Başkanı Volkan Can, Kartalspor karşılaşmasından 3 puan kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Can, hafta sonu Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda karşılaştıkları Kartalspor'u 1-0 mağlup ettiklerini anımsattı.

Volkan Can, 3 haftadır şanssız bir şekilde rakiplerine yenik düştüklerini belirterek, Kartalspor karşılaşmasında aldıkları 3 puan ile takımın moralinin yerine geldiğini söyledi.

Takımın yeniden yükselişe geçtiğini aktaran Can, şöyle devam etti:

"Kartalspor karşılaşmasından 3 puan kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Son 3 haftadır karşılaşmalardan mağlup ayrılıyorduk. Bu da takımda moral ve motivasyonu son derece düşürmüştü. Ancak üzerimizdeki bu şanssızlığı kırarak Kartalspor karşılaşmasından galip ayrıldı. Maçın henüz ilk dakikasında Savaş Esen'in attığı gol ile karşılaşma 1-0 sona erdi. Maçta son derece iyi mücadele ettik. Aldığımız 3 puan bizim açımızdan sevindirici. Bu galibiyetiyle takımın morali yerine geldi. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Ama kazanan takım biz olduk."

Can, futbolcularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirterek, ligi hak ettikleri yerde bitirmek istediklerini kaydetti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz