Futbol

Kocaelispor'da imza şov

29 Ocak 2021 Cuma 18:22 - Son Güncelleme 29 Ocak 2021 Cuma 18:24  |  Kaynak : İHA

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kocaelispor, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve 4 yeni transferi ile sözleşme imzaladı.

Misli.com 2. Lig ekiplerinden Kocaelispor, yeni transferlerine imza attırdı.

Yeşil-siyahlı ekip, 3-0’lık Sarıyer galibiyeti ile başladıkları ligin ikinci yarısında, kadrosuna kattığı yeni transferlerle girdi. İlk sınavından başarı ile çıkan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yeni transferler Musa Nizam, Burak Süleyman, Yılmaz Özeren ve Mustafa Tahir Babaoğlu’nun sözleşme imzaladığı törene 1. Başkan Vekili Engin Koyun, yöneticiler ve basın mensupları katıldı.

Törende yapılan transferler ve teknik direktör değişikliği ile camianın beklentisini karşılayacaklarına inandıklarını söyleyen Başkan Vekili Engin Koyun, "Kocaelisporumuz’un başına Türkiye’nin en önemli, tarihi başarılarla dolu, çok kıymetli, hem spor adamlığıyla hem de kişiliğiyle örnek aldığımız hocamızı getirerek, en mutlu günümüzü yaşıyoruz. Ben Mustafa Reşit Akçay hocama tekrar hoş geldin diyorum. Gelişi hakikatten muhteşem oldu. Transfer ettiğimiz tüm oyuncularımız da takımımıza hoş geldi. Musa kardeşimiz çok masum geldi bana ama maçı izlerken korktum. Müthiş bir hırs ve azim. Kocaeslipor taraftarı ve kamuoyu kenetlenmiş durumda, tek bir şey istiyorlar bizden o da şampiyonluk. Ben inanıyorum ki hocamızın önderliğinde, bu ekipler birlikte Kocaeliporumuz’u hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum" dedi.

Etiketler : KocaelisporTransfer
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz