Futbol

Manisa yeni stat hazırlığında

31 Mart 2020 Salı 12:27 - Son Güncelleme 31 Mart 2020 Salı 12:32

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü'nün Başkanı Mevlüt Aktan, Manisa Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte kente kazandırmayı hedefledikleri yeni statla ilgili bilgiler verdi.

Aktan, takımla birlikte katıldıkları bir radyo programında yeni statla ilgili projeleri Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na geçen aylarda sunduklarını hatırlatıp, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'le beraber olarak yürüttüğümüz bir çalışma var. Biz yurt dışında da çok dolaştık. Avrupa ülkelerine gittik, kulüplerin altyapılarına ve stadyumlarına baktık.

Şehrin içinde yaşanabilir bir stadyum yapmak istiyoruz. 15 bin kişilik bir stadyum yapmayı düşünüyoruz. Bunu proje bazında da faaliyetlerimize geçirme düşüncemiz oldu. Yavaş yavaş ilerliyoruz. Futbol artık bir şov ve eğlence haline döndü. Eğlence haline dönüştüğü için biz buna aileleri de katmak istiyoruz. Kadınların, annelerin, babaların ve çocukların zaman geçireceği bir stadyum hayal ediyoruz. Üç yıl içerisinde bunu gerçekleştirmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: dha

Etiketler : ManisaMevlüt Aktan
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz