Futbol

Ofspor, ilk 2 haftayı puansız kapadı

08 Eylül 2014 Pazartesi 15:32 - Son Güncelleme 08 Eylül 2014 Pazartesi 15:34

Hacettepe'ye 2-0 yenilen Ofspor, ligin ilk 2 haftasını puansız kapadı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu sahasında Hacettepe'ye 2-0 yenilen Ofspor, ligin ilk 2 haftasını puansız kapadı.

Teknik direktör Tolgay Kerimoğlu, yaptığı açıklamada, ilk hafta Yeni Malatyaspor, dün de Hacettepe maçından yenilgiyle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Hacettepe maçında istedikleri oyunu ortaya koyamayınca, sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf olduklarını ifade eden Kerimoğlu, "Hacettepe, ligin güçlü ekiplerinden biri. Maça iyi başlayamadık. Rakibimiz iyi, genç ve çok koşan bir ekip. Bu maçta da çok koştular ve istedikleri golleri buldular. Biz maça ortak olamadık. Kötü oynadık ve hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi.

Kerimoğlu, özellikle birkaç oyuncularının verimsiz olması nedeniyle oyuna ağırlıklarını koyamadıklarını belirterek, "Artık bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. Sezon öncesi fikstürler çekildiğinde, biz de kendimize 4 haftalık bir yol haritası çizmiştik. Bu haftalar içerisinde kazanacağımız her puanı kazanıp, sonraki haftalarda üzerine koyma amacındaydık ama bu düşüncelerimizi ligin ilk 2 haftasında hayata geçirmedik. Zorlu takımlarla karşılaşıyoruz. Bir an evvel toparlanıp, puanlarla tanışmaya çalışacağız" diye konuştu.

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz