Futbol

Sivas Belediyespor'dan Bucaspor'a sert tepki

18 Ekim 2016 Salı 17:59 - Son Güncelleme 18 Ekim 2016 Salı 15:03

2. Lig'de oynanan Bucaspor - Sivas Belediyespor maçında yaşananlara tepki dinmiyor.

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Sivas Belediyespor, ligin 7. haftasında Bucaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Maçın 45'inci dakikasında yaşananlar ise karşılaşmanın önüne geçti.

Bucaspor atağında Erkan Taşkın'ın şutu hakem Gürel Uzuner'in karnına isabet etti ve Uzuner bu anlarda sendeleyerek karşılaşmaya devam etti.

Sivas Belediyespor kaptanı Ozan Kılıçoğlu da teknik direktör Mustafa Çapanoğlu'nunda direktifi ile topu dışarı bıraktı.

Hakem Gürel Uzuner'in ciddi bir sorunu olmadığını söylemesi üzerine Bucaspor tacı kendi lehine olacak şekilde kullandı. Topu kontrol eden Abdullah'ın ortasında Erkan golü buldu.

Bu andan sonra fair-play gereği topu kendilerine vermesini bekleyen Sivas Belediyesporlu futbolcular, Bucasporlu sporcularla sert bir tartışma yaşadı.

Yaşanan bu olaylardan sonra Sivas ekibinin başkanı Turhan Tunahan, "Bucaspor gerekli centilmenliği göstermedi. Bu kadar tecrübeli futbolculardan kurulu bir takımın gençlere örnek olması gerekirdi. Bucaspor'un özür dilemesini bekliyoruz" dedi.

Teknik Direktör Çapanoğlu ise kendilerinin saygılı bir davranış sergilediklerini ancak karşılığını göremediklerini ve inanılmaz bir yanlış yapıldığını ifade etti. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz