Futbol

Şok iddia! Futbolcularını dövdü

07 Nisan 2014 Pazartesi 09:05 - Son Güncelleme 07 Nisan 2014 Pazartesi 09:37

Ankaragücü Başkanı için şok bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre; Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Ofspor'a 3-2 mağlup oldukları maç sonunda soyunma odasında futbolcuları dövdü.

Sosyal medyadaki iddialara göre Ankaragücü, 2-0′dan 2-3 kaybettiği Ofspor karşılaşması sonrasında karıştı. İddialara göre Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner maç sonunda soyunma odasında futbolcuları dövdü. Maç sonu ise takımı protesto eden taraftarlara polis gaz bombası ve plastik mermilerle müdahale etti.

2-0 öne geçtiği maçı kaybetti

Karşılaşma öncesi Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’da 60 puanda bulunan Ankaragücü 2-0 öne geçtiği maçı son dakikada yediği golle 3-2 kaybetti. Bu sonuçla direk PTT 1. Lig’e yükselmek için avantajını yitiren sarı lacivertli kulüp play-off için mücadele edecek.

Twitter’daki iddialara göre ise maç sonu skora çok sinirlenen Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, soyunma odasında futbolcuları dövdü.

Maç sonrasında taraftarlar olay çıkardı

Öte yandan maç sonunda Ankaragücü taraftarları ile polis arasında gerginlikler yaşandı. Stat çıkışında yaşanan gerginlik sonrasında taş atan taraftarlara polis tazyikli su ve biber gazıyla karşılık verdi.

Taraftarlar, stadın karşısında bulunan Gençlik Parkı’nın içinde toplanırken, emniyet güçlerinin kullandığı biber gazının ardından grup dağıldı. (Habertürk)

İLGİLİ HABERLER

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz