Futbol

Suat Kaya'dan Göztepe'ye veda

21 Ekim 2014 Salı 15:46 - Son Güncelleme 21 Ekim 2014 Salı 15:56

Kaya: "Son 2 haftadaki performans düşüklüğünden dolayı böyle bir karar alınmış"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Göztepe'de görevine dün son verilen Suat Kaya, "Son 2 haftadaki performans düşüklüğünden dolayı böyle bir karar alınmış" dedi.

Göztepe'nin kulüp binasında 2. başkan Fatih Dalan, başkan vekili Talat Papatya ve üst yönetici Barış Güçlü ile basın toplantısı düzenleyen Kaya, Mart ayında başladığı görevini dün noktaladığını, kulüp başkanı Mehmet Sepil'le görüşmesinde, gidişinin gelişi gibi güzel olması gerektiğini aktardığını söyledi.

Bundan sonra Göztepe taraftarı olacağını ve en kısa zamanda maça geleceğini bildiren Kaya, "Son 2 haftadaki performans düşüklüğünden dolayı böyle bir karar alınmış" dedi.

Kulüp başkan vekili Talat Papatya da gazetelerde yer alan Suat Kaya'nın yaptığı açıklamaların aksine, Kaya ile ayrılık kararının ilk önce kendisine bildirildiğini daha sonra resmi sitede açıklandığını söyledi.

Kulüp 2. Başkanı Fatih Dalan ise Suat Kaya ile yolların ayrıldığını ancak takımın büyük bir taraftar kazandığını belirterek, "Bu karar 7 kişilik yönetim kurulumuzun kararıdır. Büyük taraftarımızın bu yönetime güvenmelerini istiyorum" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz