Futbol

"Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz"

01 Nisan 2014 Salı 22:09 - Son Güncelleme 01 Nisan 2014 Salı 22:12

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Aydın açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, teknik direktör Cafer Aydın, "Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz, puan kaybetme lüksümüz yok. Sezon sonuna kadar istediğimiz şekilde giderse Malatya'nın istediği şampiyonluğu bu şehre getireceğiz" dedi.

Yeni Malatyaspor, grupta hafta sonu Konya Anadolu Selçukluspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına Nurettin Soykan Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Teknik direktör Aydın, AA'yayaptığı açıklamada, geçen hafta iç sahada oynadıkları Dardanelspor maçından 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Ligin sonu yaklaştıkça her maçın önem kazandığını belirten Aydın, "Her maçı final niteliğinde oynuyoruz, telafisi olmayan maçlar oynuyoruz, puan kaybetme lüksümüz yok. Sezon sonuna kadar istediğimiz şekilde giderse Malatya'nın istediği şampiyonluğu bu şehre getireceğiz. O yüzden her hafta farklı bir final maçına hazırlanıyoruz. O öz güvenimiz, o kalitemiz hem oyunsal anlamda hem de takım anlamında bulunuyor" diye konuştu.

Aydın, Konya Anadolu Selçukluspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu ve sahaya 3 puan hedefiyle çıkacaklarını ifade etti. Kendi oyunlarını sahaya yansıttıkları taktirde Konya'dan galibiyetle döneceklerini kaydeden Aydın, şunları söyledi:

"İnşallah bu hafta oynayacağımız Anadolu Selçukluspor maçından 3 puan alırız. Bu maçtan 3 puan kazandığımız zaman ilerleyen haftalara çok farklı bir pencereden bakacağız. Çok daha öz güveni olan, form grafiği yükselen bir takım olarak bakacağız. Allah nasip ederse Konya'dan da 3 puanla dönmek istiyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz