Futbol

"Umudum olmasaydı, kabul etmezdim"

16 Şubat 2015 Pazartesi 15:55 - Son Güncelleme 16 Şubat 2015 Pazartesi 16:00

Altay'da teknik direktörlük görevine getirilen Koşukavak, bu açıklamayı yaptı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta düşme hattında bulunan Altay'da teknik direktörlük görevine getirilen Yalçın Koşukavak, "Umudum olmasaydı görevi kabul etmezdim" dedi.

Koşukavak, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımın bulunduğu konumun ortada olduğunu, bundan kurtulmak için camianın desteğinin şart olduğunu söyledi.

Takımın 13 maçtır kazanamadığını ve 8 müsabakadır gol atamadığını hatırlatan Koşukavak, "Böyle bir ekipte tekrar heyecanlı bir ortam yaratmak çok zor ancak bu zorluğu bilerek görevi kabul ettim. Bu sadece benim davam değil, Altaylıyım diyen herkesin davası. Böyle bir zamanda destek olmayan kimseni 'Altaylıyım' deme hakkı yok" dedi.

Koşukavak, takımın içinde bulunduğu konumdan dolayı tesislerde kalacağını ve evine sadece çocuklarını görmek için gideceğini belirterek, ilk etapta çarşamba günkü Göztepe maçı için takımın bir otelde kamp yapacağını kaydetti.

"Düşme" ifadesini bir daha kullanmayacağını belirten Koşukavak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Düşme hattındayız ve en yakın rakibimizle 3 puan fark var. Göztepe maçının ardından önemli 2 müsabaka daha oynayacağız. Nefes alacak vaktimiz ve kredimiz yok. Ben buraya hizmet etmeye geldim. Spor Toto 2. Lig'de istatistiklere bakıldığında 33-34 puan düşme barajı gözüküyor. Bu 38 de olabilir 30'da da kalabilir. Kalan 12 haftada 5 maç kazanmamız, bunun dışında da 1-2 beraberliğe ihtiyacımız var. 13 maçtır galip gelemeyen takım için kalan 12 maçta 6 galibiyet alması mümkün gözükmez ancak imkansız da yoktur. Umudum olmasa görevi kabul etmezdim."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz