Futbol

Yeni Malatyaspor play-off'u düşünüyor

07 Mayıs 2014 Çarşamba 18:39 - Son Güncelleme 07 Mayıs 2014 Çarşamba 18:42

Yeni Malatyaspor ikinci maçı garanti altına alacak sonuç istiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Cafer Aydın, "Play-off ilk maçımızı kendi evimizde oynayacağız. Malatya olarak o stadı bayram yerine çevirmemiz gerek. İlk maçta öyle yapmamız gerek ki, ikinci maçı garanti altına alalım" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Aydın, bugüne kadar futbolcuların istediklerinin kat ve kat fazlasını yaptığını ifade etti.

Takıma hocalık değil, ağabeylik yaptığını belirten Aydın, "Benden önce bu çocuklara inanmış olsaydılar, bu çocuklar şimdi açık ara şampiyon olurlardı. Daha önceki dönemde söyledim. Birlikteliği sağladığınız zaman başarı gelir. Son dönemlerde biz onu yakaladık" dedi.

Play-off'ta mücadele etmeyi garantilediklerini, ilk maçlarını sahalarında oynayacaklarını anımsatan Aydın, şunları kaydetti:

"Hatayspor maçında muhteşem bir atmosfer vardı. Ben Hatayspor maçı öncesi, tribünlerin o kadar dolduğuna inanmıyorum. O insanlar bazı şeyleri gördü ki, tribünler öyle doldu, takımlarını desteklediler, bu takımın belli bir süreçten sonra bir şeyler yapacağına inandılar. Play-off döneminde de bizi öyle desteklesinler. Çünkü iki maç üzerinden oynayacağız. Bizim buradaki maçta, 12'nci adamımız taraftarımız olmalı. Play-off ilk maçımızı kendi evimizde oynayacağız. Malatya olarak o stadı bayram yerine çevirmemiz gerek. İlk maçta öyle yapmamız gerek ki, ikinci maçı garanti altına alalım. Bu turnuvada fizik olarak ve beyin olarak hazır olan takımlar başarılı olurlar."

Aydın, haftasonu deplasmanda karşılaşacakları grup lideri Giresunspor karşılaşmasında fazla forma şansı bulamayan futbolculara şans vereceğini kaydetti.

Sakat ve cezalıların yanı sıra dinlendirmek istediği oyuncularının olduğunu ifade eden Aydın, "Öyle veya böyle şampiyonluğu ve play-off'u kovalayan takımların durumu bizim bu maçımıza bağlı. Biz hangi oyuncuyla çıkarsak çıkalım, orada aslanlar gibi mücadelemizi edeceğiz. 24 tane oyuncumuz her zaman göreve hazır. Benim geldiğim günden beri şans veremediğim oyuncular var. Onları da izlemek istiyorum. Bizim için antrenman maçı gibi olacak. O şans veremediğim oyunculardan da faydalanmak istiyorum. Biz şerefimizle, haysiyetimizle gidip orada mücadelemizi vereceğiz" şeklinde konuştu.  

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz