Futbol

Yeni Malatyaspor şampiyonluğa odaklandı

02 Mayıs 2015 Cumartesi 14:43 - Son Güncelleme 02 Mayıs 2015 Cumartesi 14:45

Uçar: "Üç puanlık avantajla son haftaya girdik."

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, 3 Mayıs Pazar günü sahalarında Keçiörengücü ile yapacakları maçtan 3 puanla ayrılarak şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini söyledi.

Uçar, yaptığı açıklamada, geçen hafta Menemen Belediyespor maçının son dakikasında yedikleri golle şampiyonluklarını ilan edemediklerini anımsattı.

Keçiörengücü maçından bir puanla ayrılmaları durumunda bile şampiyon olacaklarını ancak sahaya üç puan için çıkacaklarını belirten Uçar, "Üç puanlık avantajla son haftaya girdik. Avantajımızı iyi kullanıp sahamızda bu hafta şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Allah'ın izniyle ipi göğüsleyen taraf biz olacağız" diye konuştu.

Karşılaşmanın cezaları dolayısıyla seyircisiz oynanacağını dile getiren Uçar, şunları kaydetti:

"Gönül isterdi ki seyircimiz yanımızda olsun. Mümkün olduğu kadar iyi futbol oynamaya çalışacağız. Topun bizde kalmasını sağlayacağız. Zaman zaman iyi yaptığımız şeyleri bu maçta da sürdürmek istiyoruz. Golü erken bulmamız bizim için büyük bir avantaj olacak. Oyunu domine eden ekip olmak istiyoruz. Keçiörengücü'nün düşme tehlikesi yok. Onlarda güzel bir maç oynamaya gelecekler. Güzel, keyifli bir maç olacak."

İnönü Stadı'ndaki Yeni Malatyaspor-Keçiörengücü karşılaşması 3 Mayıs Pazar günü saat 15.30'da başlayacak. Mücadelede Hüseyin Sabancı düdük çalacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz