Futbol

Yeni Malatyaspor'da hedef 3 puan

23 Ocak 2014 Perşembe 14:21 - Son Güncelleme 23 Ocak 2014 Perşembe 14:24

Perçin: "Seyirci avantajını kullanarak 3 puan almak istiyoruz"

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Enes Perçin, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu Sarıyer ile yapacakları zorlu maçtan, saha ve seyirci avantajını kullanarak 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Perçin, Sarıyer karşılaşmasına hazır olduklarını ve bu maçtan galibiyetle ayrılarak ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Sarıyer takımının, çok genç ve diri bir ekip olduğunu vurgulayan Perçin, "Sarıyer, bu ligde en fazla beraberliği olan takım. Sarıyer maçı kolay olmayacak ama saha ve seyirci avantajını kullanarak 3 puan almak istiyoruz. Sarıyer takımını çok iyi tanıyoruz. Hocamız gerekli önlemleri alacaktır" diye konuştu.

Yeni teknik direktörleri Mert Korkmaz ile ilk maçlarına çıkacaklarını belirten Perçin, futbolcuların galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Ligin ilk yarısında iç sahada istedikleri sonuçları alamadıklarına dikkati çeken Perçin, "Şansız sonuçlar aldık. Ligin ikinci yarısında özellikle sahamızda fire vermeden ligi bitirmek istiyoruz. Sarıyer maçı, bu serinin ilk ayağını oluşturuyor. Sarıyer maçıyla bu şanssızlığımızı kırıp bir seri yakalamak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Taraftarları Sarıyer maçına çağıran Perçin, taraftarlardan bu zorlu maçta takımı 90 dakika boyunca centilmence desteklemelerini istedi.

Etiketler : Yeni Malatyaspor
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz